fbpx

Η Εταιρεία QBC

Σχετικά με την QBC

Η εταιρεία QBC ιδρύθηκε στα μέσα του 2019 με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην παροχή υπηρεσιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με κύριο γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της.

Με αίσθημα ευθύνης στο κοινωνικό σύνολο, παρέχουμε υψηλού επιπέδου Συμβουλευτικές, Λογιστικές, Μισθοδοσίας, Φορολογικές, Ελεγκτικές, Ενδοομιλικών Συναλλαγών, καθώς και Χρηματοδοτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από αξιόλογους Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστές, Εσωτερικούς Ελεγκτές και Φοροτεχνικούς με πολυετή εξειδικευμένη εμπειρία στο χώρο, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

σύμβουλοι επιχειρήσεων αθήνα

Ο πυρήνας της επιχείρησής μας είναι οι πελάτες μας. Η ικανοποίησή τους αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας, σχεδιάζοντας και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και γνώσεις υψηλού επιπέδου.

Χρησιμοποιώντας κατάλληλα την πολυετή εμπειρία, αλλά και αξιοποιώντας κατάλληλα το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας ένα ευρύ και συνεχώς αναπτυσσόμενο φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Εστιάζουμε στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Στοχεύουμε στη διαρκή ανάπτυξη των πρακτικών, της τεχνολογίας και του ανθρώπινου δυναμικού μας, ώστε να επιφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε σχέσεις αξιόπιστες, υπεύθυνες και με προοπτική.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, καθορίζουν τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στο τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε ξεκάθαροι στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και σταθεροί στις αρχές και τις αξίες μας.

Η συνεχής υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί την προστιθέμενη αξία για τη δημιουργία σταθερών και αξιόπιστων σχέσεων.

Φροντίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, παρέχοντας βοήθεια στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων, απαντώντας σε εξειδικευμένες ερωτήσεις και παρέχοντας συμβουλές και λύσεις σε ό,τι σχετίζεται με τις υπηρεσίες μας.

Η επιτυχία της υποστήριξης που παρέχει η ομάδα της QBC οφείλεται στο γεγονός ότι χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε μαζί σας και με το προσωπικό σας, τις ιδέες, καθώς και την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας.

Μέσω της στρατηγικής σύνθεσης της ομάδας μας έχουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να σας υποστηρίζουμε ολιστικά, από την οργάνωση και επίβλεψη του λογιστηρίου σας μέχρι την ένταξή σας στα κατάλληλα επιδοτούμενα – χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Το όραμα και οι αξίες μας

Όραμά μας

Μέσα από τις συνεργασίες μας να πετυχαίνουμε αποτελέσματα για το σύνολο της κοινωνίας και να συμβάλλουμε ενεργά στην εξέλιξή της. Μέσα από την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων και την ορθή λειτουργία των εσωτερικών συστημάτων των επιχειρήσεων, καθώς και την εναρμόνιση με τα σύγχρονα πρότυπα μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο επιχειρηματικότητας.

 

Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε τη λειτουργία των οικονομικών συστημάτων των συνεργατών μας και να συμβάλλουμε στην κερδοφορία τους. Με την παροχή ανώτατης ποιότητας υπηρεσιών από πλήρως καταρτισμένα στελέχη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, να αδράξουμε τις ευκαιρίες, να πετύχουμε τους στόχους και να οδηγήσουμε στην ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Οι αξίες μας ενώνουν και ορίζουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της επιχείρησής μας.
Με βάση αυτές πορευόμαστε για το κάθε επόμενο βήμα μας.

01. Πάθος

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με πάθος και ενθουσιασμό, προσπαθώντας συνεχώς να βελτιωνόμαστε.

02. Ενθάρρυνση

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Τους προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να εκπληρώνουν την αποστολή μας.

03. Εμπιστοσύνη

Βασικό μας μέλημα είναι η εδραίωση αμοιβαίας εμπιστοσύνης τόσο μεταξύ των μελών της ομάδας μας όσο και των πελατών και συνεργατών μας. Η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη επαγγελαμτικών σχέσεων.

04. Σεβασμός και Ακεραιότητα

Ενεργούμε με ακεραιότητα προς το ανθρώπινο δυναμικό μας, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, καλλιεργώντας ένα κλίμα σεβασμού με σκοπό τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων που διακρίνονται από σταθερότητα και εντιμότητα.

05. Ηθική και Αξιοκρατία

Ο τρόπος της οργάνωσης και της λειτουργίας της επιχείρησής μας, βασίζεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καθοδηγείται από τους κανόνες διαφάνειας, ηθικής και αξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα.

06. Κοινωνική και Περιβαλλοντική Ευθύνη

Επιδιώκουμε την εφαρμογή δράσεων και πρακτικών που συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας και της πράσινης ανάπτυξης.

Οι άνθρωποί μας

Οι εργαζόμενοί μας είναι αυτοί που διαμορφώνουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας μας και αποτελούν το κλειδί για την επιτυχημένη πορεία της.

Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ασφάλειας, της ευεξίας και της ποιότητας ζωής του ανθρώπινου δυναμικού μας, χτίζοντας ένα σταθερό και υγιές εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τον άνθρωπο, αναγνωρίζει την αξία του και ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη.

Με ομαδικότητα, ουσιαστικές σχέσεις και ανοιχτή επικοινωνία, δημιουργούμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ των εργαζομένων μας, συμβάλλοντας στην ψυχολογική και τη συναισθηματική ικανοποίησή τους, καθώς και στην αφοσίωσή τους στην εταιρεία μας.

Πιστεύουμε και επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Δίνουμε ευκαιρίες για συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων μας με ολοκληρωμένα προγράμματα για τη δια βίου ανάπτυξή τους καθώς και σημαντικά εφόδια για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Στην QBC αναγνωρίζουμε τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι επιχειρήσεις στην ικανοποίηση και ανάπτυξη των εργαζομένων τους, την εξέλιξη της κοινωνίας και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας.

Η Δέσμευσή μας

Σκοπός μας, ενσαρκώνοντας τις εταιρικές μας αξίες, είναι να βοηθήσουμε τους εργαζομένους μας να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες για την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, να δημιουργήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, καθώς και να συμβάλλουμε στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η Προσέγγισή μας

Για την επίτευξη του σκοπού μας, οι δράσεις εταιρικής μας υπευθυνότητας σχεδιάζονται και υλοποιούνται στο πλαίσιο τριών πυλώνων: του ανθρώπινου δυναμικού της QBC, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Ενδεικτικές δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας της QBC αφορούν την pro bono παροχή υπηρεσιών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τη συμμετοχή στελεχών μας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπως στο ReGeneration ως assessors και στο Job-Pairs ως mentors, με σκοπό την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δράσεων τους. Ενώ, η θέσπιση του μήνα Απρίλιου ως μήνα υγείας και η δημιουργία διαφόρων ακόμα πρωτοβουλιών έχουν στόχο το ανθρώπινο δυναμικό μας να αναπτύξει υγιεινές συνήθειες.

QBC Volunteer Force

Επίσης, δημιουργήσαμε το δικό μας πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζομένους της QBC να αξιοποιήσουν δύο (2) εργάσιμες ημέρες ετησίως, ώστε να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες σύνδεσης μεταξύ των εργαζομένων μας και της κοινότητας. Ευκαιρίες οι οποίες έχουν νόημα, έχουν σκοπό και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Την ίδια στιγμή αναγνωρίζουμε πως η συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες θα εμπλουτίσει και θα εμπνεύσει τη ζωή των εργαζομένων μας.

Κατεβάστε το E-book

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το qbc.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε άμεσα το E-book

Ευχαριστούμε!Μπορείτε να κατεβάσετε το e-book κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Newletter

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το qbc.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να  να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!