fbpx

Η εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία QBC – Quality Business Consultants ιδρύθηκε στα μέσα του 2019 με στόχο να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στην παροχή υπηρεσιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών με κύριο γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της.

Με αίσθημα ευθύνης στο κοινωνικό σύνολο, παρέχουμε υψηλού επιπέδου Συμβουλευτικές, Φορολογικές, Ελεγκτικές, Λογιστικές, καθώς και υπηρεσίες Διαχείρισης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από αξιόλογους Συμβούλους Επιχειρήσεων, Εσωτερικούς Ελεγκτές και Φοροτεχνικούς με πολυετή εξειδικευμένη εμπειρία στο χώρο, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο πυρήνας της επιχείρησής μας είναι οι πελάτες μας. Η ικανοποίησή τους αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα μας, σχεδιάζοντας και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και γνώσεις υψηλού επιπέδου.

Χρησιμοποιώντας κατάλληλα την πολυετή εμπειρία, αλλά και αξιοποιώντας κατάλληλα το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας ένα ευρύ και συνεχώς αναπτυσσόμενο φάσμα υπηρεσιών, που καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Εστιάζουμε στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Περιλαμβάνει τη διαρκή ανάπτυξη των πρακτικών, της τεχνολογίας και του ανθρώπινου δυναμικού μας ώστε να επιφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε σχέσεις αξιόπιστες, υπεύθυνες και με προοπτική.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της παροχής φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, καθορίζουν την συνέπεια, αξιοπιστία και σταθερότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε ξεκάθαροι στις σχέσεις και συνεργασίες μας, συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα και σταθεροί στις αρχές μας και τις αξίες μας.

Η συνεχής υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί την προστιθέμενη αξία για τη δημιουργία σταθερών και αξιόπιστων σχέσεων.

Φροντίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες και συνεργάτες μας, παρέχοντας βοήθεια στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων, απαντώντας σε εξειδικευμένες ερωτήσεις και παρέχοντας συμβουλές και λύσεις σε ό,τι σχετίζεται με τις υπηρεσίες μας.

Η επιτυχία της υποστήριξης που παρέχει η ομάδα της QBC οφείλεται στο γεγονός ότι χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε μαζί σας και με το προσωπικό σας, την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσω της πολυετής εμπειρίας μας καθώς και τις ιδέες μας.

Το όραμα και οι αξίες μας

Το όραμα μας, το μέλλον σας!

Το όραμά μας είναι να αποτελούμε τον απόλυτο σύμμαχο στην επίτευξη των στόχων και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Είμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας, να σας συμβουλέψουμε, να σας καθοδηγήσουμε στις αποφάσεις σας και να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την επιτυχία σας και έχουμε τη δύναμη και την αφοσίωση να σας δώσουμε τα αποτελέσματα που η επιχείρησή σας χρειάζεται.

Οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό μας προσαρμόζονται ανάλογα ώστε να συμβαδίζουν με την κουλτούρα του κάθε πελάτη, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων, μεσαίων και μικρών ιδιωτικών επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Γιατί για εμάς οι πελάτες μας είναι μοναδικοί!

Οι αξίες μας ενώνουν και ορίζουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της επιχείρησής μας.
Με βάση αυτές πορευόμαστε για το κάθε επόμενο βήμα μας.

01. Πάθος

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με πάθος, ενθουσιασμό και μεράκι, προσπαθώντας συνεχώς να βελτιωνόμαστε.

02. Ενθάρρυνση

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Τους προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία έτσι ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να εκπληρώνουν την αποστολή μας.

03. Εμπιστοσύνη

Βασικό μας μέλημα είναι η εδραίωση αμοιβαίας εμπιστοσύνης τόσο μεταξύ των μελών της ομάδας μας όσο και των πελατών και συνεργατών μας. Η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη επαγγελαμτικών σχέσεων.

04. Σεβασμός και Ακεραιότητα

Ενεργούμε με ακεραιότητα προς το ανθρώπινο δυναμικό μας, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, καλλιεργώντας ένα κλίμα σεβασμού με σκοπό τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων που διακρίνονται από σταθερότητα και εντιμότητα.

05. Ηθική και Αξιοκρατία

Ο τρόπος της οργάνωσης και της λειτουργίας της επιχείρησής μας, βασίζεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καθοδηγείται από τους κανόνες διαφάνειας, ηθικής και αξιοκρατίας, σε όλα τα επίπεδα.

05. Κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη

Επιδιώκουμε την εφαρμογή δράσεων και πρακτικών που συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνικής ευημερίας και της πράσινης ανάπτυξης.

Οι άνθρωποί μας

Οι εργαζόμενοί μας είναι αυτοί που διαμορφώνουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της εταιρείας μας και αποτελούν το κλειδί για την επιτυχημένη πορεία της.

Προτεραιότητα μας είναι η διασφάλιση της ασφάλειας, της ευεξίας και της ποιότητας ζωής του ανθρώπινου δυναμικού μας χτίζοντας ένα σταθερό και υγιές εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τον άνθρωπο, αναγνωρίζει την αξία του και ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη.

Με ομαδικότητα, ουσιαστικές σχέσεις  και ανοιχτή επικοινωνία, δημιουργούμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ των εργαζομένων μας, συμβάλλοντας στην ψυχολογική και τη συναισθηματική ικανοποίηση τους καθώς και στην αφοσίωση τους στην εταιρεία μας.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, επενδύουμε σε αυτούς και με τη σειρά τους δίνουν προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Δίνουμε ευκαιρίες για  συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων μας με ολοκληρωμένα προγράμματα για τη δια βίου ανάπτυξή τους καθώς και σημαντικά εφόδια για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων.

Newletter

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το qbc.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να  να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!

Κατεβάστε το E-book

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το qbc.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε άμεσα το E-book

Ευχαριστούμε!Μπορείτε να κατεβάσετε το e-book κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο