fbpx

Ενέργεια και Φυσικοί Πόροι

Σχεδιάζουμε προσαρμοσμένενες λύσεις για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενέργειας. Στις ειδικές λύσεις, περιλαμβάνεται ο φορολογικός σχεδιασμός με στόχο την επίτευξη της μέγιστης φορολογικής ωφέλειας και συνέπειας.

Στο επίκεντρο της παγκόσμιας καθημερινότητας βρίσκεται ο κλάδος της ενέργειας, λόγω των εμφανών συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Η μετάβαση προς τις βιώσιμες πηγές ενέργειας έχει ξεκινήσει και αναμένεται να επιταχυνθεί μέσα στα επόμενα έτη.

Ως QBC το αίσθημα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις κατευθυντήριες αξίες μας.

Για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω κλάδο και συγκεκριμένα, με τις βιώσιμες πηγές ενέργειας.

Στόχος μας μέσω της παροχής εξειδικευμένων λύσεων είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες για αυτές, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους προσφέροντας στην κοινωνία ένα καλύτερο μέλλον.

Ειδικές Λύσεις για τον Κλάδο Ενέργειας & Φυσικών Πόρων

 • Φορολογικές συμβουλές και υποστήριξη 
 • Φορολογικός σχεδιασμός 
 • Χρήση των φορολογικών κινήτρων (εκμετάλλευση πατέντας, μετασχηματισμός εταιρείας, πράσινες και ψηφιακές δαπάνες, διαφημιστικές δαπάνες, επενδύσης σε νεοφυείς επιχειρήσεις) 
 • Τήρηση λογιστικών βιβλίων
 • Αναδιοργάνωση υφιστάμενων λογιστικών συστημάτων
 • Οργάνωση και εποπτεία λογιστηρίου
 • Υποστήριξη στη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων
 • Έκδοση και διαχείριση μισθοδοσίας
 • Ενδοομιλικές συναλλαγές
 • Έλεγχος πληρότητας, ακρίβειας και αξιοπιστίας των λογιστικών εγγράφων
 • Έλεγχος περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων με τη διενέργεια σχετικών καταμετρήσεων και επαληθεύσεων
 • Νέος Αναπτυξιακός Νόμος (Ν.4887/2022)
 • Ευρωπαϊκά προγράμματα 
 • Προγράμματα ΕΣΠΑ

Γιατί να επιλέξετε την QBC

Νεοφυείς Επιχειρήσεις (2)

 

Καταρτισμένα στελέχη με βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες ενέργειας σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης, μείωσης κόστους, άντλησης ρευστότητας, λογιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων, διαχείριση μισθοδοσίας και ποιότητας.

Νεοφυείς Επιχειρήσεις (7)

 

Άμεση ενημέρωση για κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τον κλάδο δραστηριοποίησής σας.

Νεοφυείς Επιχειρήσεις (3)

 

Ολοκληρωμένη διαχείριση της ένταξής σας σε κρατικά και ευρωπαϊκά επιδοτούμενα προγράμματα και ευνοϊκά δάνεια.

Νεοφυείς Επιχειρήσεις (4)

 

Αξιολόγηση και αναδιοργάνωση υφιστάμενων λογιστικών συστημάτων με στόχο την εξάλειψη των λογιστικών λαθών, την αποφυγή των φορολογικών κινδύνων και την άρτια λειτουργία του λογιστικού σας τμήματος.

νεοφυείς επιχειρήσεις qbc

 

Πελατοκεντρική προσέγγιση με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών σας για την υλοποίηση του οράματος της επιχείρησής σας.

Η νέα τάση του «Accounting Outsourcing & Supervision»
Ενεργά Επιδοτούμενα Προγράμματα

Επικοινωνία με Σύμβουλο Επιχειρήσεων

Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για επικοινωνία με Σύμβουλο εύκολα και απλά μέσα από το site είτε στο 216 900 7576.

Επιλέγετε τον τρόπο που ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εταιρείες Ενέργειας και Φυσικών Πόρων στην Ελλάδα - Υπηρεσίες Λογιστηρίου

Ο/Η Οικονομικός Σύμβουλος θα σας καλέσει την ώρα που έχετε συμφωνήσει ώστε να συζητήσετε για τα επιχειρηματικά σας σχέδια και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν για εσάς.

Έχοντας επιλέξει την βιντεοκλήση ως τρόπο επικοινωνίας, θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) οδηγίες για τη διαδικασία σύνδεσης στην κλήση. Εσείς θα συνδεθείτε την διαθέσιμη ημέρα και την ώρα που έχετε προγραμματίσει τη συνάντηση.

Η συνάντηση με τον/την Οικονομική Σύμβουλο σε αυτή την περίπτωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρίας μας, έτσι θα έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον της επιχείρησης σας.

Χρήσιμα Άρθρα

Ενίσχυση παραγωγικών επενδύσεων νέων, υπό σύσταση και υφιστάμενων μεγάλων επιχειρήσεων στις περιοχές ΕΣΔΙΜ ΔΑΜ 2021-2027
Ενίσχυση παραγωγικών επενδύσεων νέων, υπό σύσταση και υφιστάμενων μεγάλων επιχειρήσεων στις περιοχές ΕΣΔΙΜ | Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027

Οι Δράσεις «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων παραγωγικών επενδύσεων υπό σύσταση και νεοσύστατων μεγάλων επιχειρήσεων στις περιοχές ΕΣΔΙΜ» και…

Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων νέων, υπό σύσταση και υφιστάμενων ΜμΕ στις περιοχές ΕΣΔΙΜ Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027
Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων νέων, υπό σύσταση και υφιστάμενων ΜμΕ στις περιοχές ΕΣΔΙΜ | Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027

Οι Δράσεις «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων νέων και υπό σύσταση ΜμΕ στις περιοχές ΕΣΔΙΜ» και «Ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων ΜμΕ στις περιοχές…

Κατεβάστε το E-book

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το qbc.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κατεβάστε άμεσα το E-book

Ευχαριστούμε!Μπορείτε να κατεβάσετε το e-book κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Newletter

Αποδέχομαι να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από το qbc.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να  να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας

Ευχαριστούμε για την εγγραφή!